multimedium.rs

Transporter 2 | Pink 2 | 22.6. u 20h

Transporter 2 | cetvrtak 22.7.2017. u 20h | Pink 2

Frenk Martin je bivši specijalac koji sada radi kao prevoznik i, za određenu sumu, u svom automobilu će prevesti bilo šta na bilo koju destinaciju. Njegov novi zadatak je da bude vozač Džeku Bilingsu, sinu političara Džefersona Bilingsa, koji je u opasnosti jer se veoma agresivno bori protiv prodaje droge.
Jednog dana, Frenk bi trebalo da odvede Džeka kod doktora, dok njegova majka Odri (Amber Valeta) priprema rođendansko slavlje. Međutim, Džekov doktor je zapravo Dmitri, ruski agent vrhunski poznavalac virusa, koji radi sa narko-bosom Đanijem. Posle duge i naporne jurnjave sa Frenkom, Džek ipak završava kao zarobljenik kriminalaca koji traže otkupninu.Roditelji pristaju da isplate traženu sumu i Džek je ponovo kod kuće, ali ono što ne znaju je da je dečaku tajno ubrizgan smrtonosni virus koji se brzo širi. Cilj terorista je da Džek prenese virus ocu, a onda dalje i ostalim političarima.
Kada Frenk sazna da je Džeku ubrizgan virus, on kreće u potragu za krivcima i protivotrovom koji će spasiti dečakov život, ali i živote svih koji su bili izloženi virusu.

režija: Lui Leterije
uloge: Dzejson Stetem, Ember Valeta, Metju Modin, Dzejson Fleming, Kejt Nauta

TAGS:
20